Je bekijkt de reis...

IJsland
a
A
1 augustus 2014 15:08 | Door: Nel
Deze belevenissen overtreffen natuurlijk jullie stoutste verwachtingen?!
Hoop dat de storm nu blijft liggen en dat het droog wordt. Veel sterkte.
In Spijkenisse is het droog en schijnt de zon. Lijkt wel vakantie :-)
Sorry ......maar je moet alles eenmaal hebben meegemaakt toch.
Happy Holliday
1 augustus 2014 19:02 | Door: Marjo en Eddy
Hopelijk wordt de zee wat rustiger, zodat jullie meer kunnen genieten van al het moois wat geboden wordt.
2 augustus 2014 14:28 | Door: Paul Nas
Gelukkig hebben we nu al voor de derde dag droog en zonnig weer! Het is niet echt heel warm maar wel fantastisch mooi weer. We zitten nu in de warme zon op een terras in Isafjordur, een klein vissersplaatsje in een diep fjord in het hoge noorden van IJsland. De zee was vannacht weer rustig. De prachtige zonsondergang was om half twaalf en de rode kogel kwam weer op om drie uur vanochtend. Oh ja en toch alvast even melden: we hebben een walvis gezien! Het volgende blog komt weer over een dag of twee. We zitten dan voor de tweede dag in Reykjavik.
2 augustus 2014 14:28 | Door: Paul Nas
3 augustus 2014 14:43 | Door: Coby Bijleveld
Ondanks de heftige deiningen op de boot, hebben jullie weer prachtige indrukken. Veel plezier, geniet er van en groetjes aan Hans en Ineke .
5 augustus 2014 18:12 | Door: marion
Nou dat is wel wat anders als jullie vorige cruise zeg! Wel fijn dat jullie nu in rustig weer varen, ziet er weer schitterend uit